Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Xiaomi анонсувала власне "розумне" ліжко
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Xiaomi анонсувала власне "розумне" ліжко

"Розумне" ліжко розроблене підприємством Chengdu Fun Sleep Technology Co. Ltd, яке є частиною екологічної мережі Xiaomi

28 листопада 2019, 16:48 comments2526
Поділіться публікацією:
Компанія Xiaomi анонсувала власне "розумне" ліжко

Компанія Xiaomi анонсувала своє власне "розумне" ліжко. Нове "розумне" ліжко називається 8HMilan Smart Electric bed і було розроблене Chengdu Fun Sleep Technology Co. Ltd, яка є підприємством екологічної мережі Xiaomi.

"Розумне" електричне ліжко Xiaomi 8HMilan керується за допомогою кнопок і голосового управління. Це дає можливість повільно підніматися до бажаного кута користувача. Ліжко оснащене механізмом з двома двигунами, який дає можливість користувачам незалежно контролювати як верхню, так і нижню половину ліжка. Крім того, спинка регулюється від 0 до 60 градусів, у той час як ноги можуть підніматися до 30 градусів. За замовчуванням користувачам надається п'ять передвстановлених режимів. Спочатку це плоский режим, потім режим проти хропіння, режим читання, режим ТВ і навіть режим невагомості.


"Розумне" електричне ліжко 8HMilan виготовлене з міцного скловолокна і легованої сталі. Це означає, що рама має велику втомну міцність і міцність на розрив. Одна рама може витримати до 75 кг, в той час як усе ліжко може витримати до 1000 кг. Каркас має 5 перегородок, які також відповідають розподілу ваги людського тіла і розраховані на 10 років.

Також "розумне" електричне ліжко Xiaomi повністю покрите технологією 8-го покоління Litchi. Це унікальна екологічно чиста тканина з текстурою і блиском, схожим на шкіру. Тим не менш, вона вважається більш міцною, ніж шкіра, оскільки здатна витримати 20 000 тестів на тертя. Користувачам не потрібно турбуватися про подряпини і зноси під час щоденного використання. Продукт починає краудфандінг 3 грудня 2019 року за ціною приблизно 285 доларів США.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi представила власну технологію швидкої зарядки SuperWarge Turbo.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!