Головна Новини HI-tech гаджет Китайська компанія презентувала "розумний" рушниковисушувач
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія презентувала "розумний" рушниковисушувач

Компанія Xiaomi представила смарт-рушниковисушувач HL Towel Disinfection Dryer, який здатний самостійно регулювати температуру

29 листопада 2019, 13:22 comments1814
Поділіться публікацією:
Китайська компанія презентувала "розумний" рушниковисушувач

Компанія Xiaomi презентувала "розумний" рушниковисушувач HL Towel Disinfection Dryer. Продукт доступний на краудфандинговій платформі YouPin, яка належить компанії.

Продукт призначений для дезінфекції і сушіння рушників після використання. Сушарка для дезінфекції рушників HL може бути розміщена у ванній кімнаті. Завдяки своєчасному сухому зберігання продукту, шанси перетворити його в місце розмноження бактерій значно знижуються. Пристрій поставляється з функцією УФ-стерилізації та дезінфекції, яка додатково запобігає розмноженню вірусів і бактерій.

В сушарці використовується безщітковий двигун постійного струму, який значно знижує рівень шуму. Крім того, ця технологія також пропонує високу ефективність, зберігаючи при цьому енергію. З правої сторони знаходиться сенсорна панель, що відображає поточну робочу температуру. За допомогою стрічки 3M VHB на задній панелі ви можете закріпити виріб на стіні. Двостулковий вентилятор, упакований всередині, подає повітря під кутом 86 градусів з більшою областю дії.

I0m6-iWw-VnVqaSJBRSM7fM8a.jpg

Для підвищення безпеки сушарка автоматично відключається при виявленні людського тіла в межах 2,5 метрів. Крім того, вона автоматично відключається всякий раз, коли температура стає занадто високою. Також рушник можна використовувати для сушіння дрібних предметів одягу, коли погодні умови не сприятливі.

"Розумна" рушниковисушувач поставляється за ціною 42 долара. Програма краудфандингу для цього продукту буде тривати протягом 13 днів, у той час як фактичні поставки почнуться з 9 січня 2020 року.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi представила власне "розумне" ліжко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!