Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Sony запатентувала новий контролер для PlayStation
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Sony запатентувала новий контролер для PlayStation

Компанія Sony запатентувала новий контролер для PlayStation зі сканером відбитків пальців

6 грудня 2019, 16:09 comments1844
Поділіться публікацією:
Компанія Sony запатентувала новий контролер для PlayStation

Компанія Sony Interactive Entertainment отримала патент на незвичайний контролер для PlayStation, який можна використовувати як вдома, так і в мобільному середовищі. Патент був виданий Управлінням по патентах і товарних знаках США. Це особливо цікаво у світлі останніх новин про відмову Sony від випуску оновлених портативних консолей PlayStation Portable або Vita.

Традиційно патент згадали в базі даних голландського тематичного ресурсу LetsGoDigital, який також доповнив схематичні малюнки високоякісними рендерами. Відповідно до джерела, деякі функції в описаному контролері можуть з'явитися в DualShock 5, який буде випущений одночасно з префіксом PlayStation 5 через рік.

J2MNIzMbCcu0a-4A9DfTty7vO.jpg

Запатентований багатофункціональний пристрій включає в себе сканер відбитків пальців і пульсометр, а також невеликий екран. Поза домом користувач зможе грати в міні-ігри з таким контролером, як з портативною приставкою. Пристрій має власну пам'ять і може підключатися через Bluetooth або Інтернет до інших пристроїв, таких як комп'ютер, ігрова приставка або Smart TV.

Контролер також контролює розташування користувача і пропонує іншу програму для різних випадків. Наприклад, ви можете відобразити карту, перевірити пошту, пограти з другом, якого відвідав користувач. У цьому випадку контролер залишається підключеним до домашнього ПК або консолі.

Як повідомляло видання "Коментарі", Sony вдосконалить камери на своїх смартфонах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!