Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Apple розробляє нові "розумні" навушники Powerbeats4
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Apple розробляє нові "розумні" навушники Powerbeats4

Компанія Apple розробляє нову версію своїх "розумних" навушників Powerbeats з підтримкою голосового помічника Siri

11 грудня 2019, 13:12 comments1581
Поділіться публікацією:
Компанія Apple розробляє нові "розумні" навушники Powerbeats4

Компанія Apple розробляє нову версію своїх популярних навушників Powerbeats з підтримкою Hey Siri. Інформація, виявлена в iOS 13.3, яка була опублікована сьогодні, вказує на те, що Powerbeats4, швидше за все, скоро з'явиться.

Нова інформація по iOS 13.3 повідомляє, що користувач зможе спілкуватися з Siri, використовуючи Powerbeats4, просто сказавши тригерну фразу "Hey Siri". Це також означає, що компанія, ймовірно, буде використовувати фірмовий чіп Apple H1 для підключення. Apple стверджує, що її чіп H1 забезпечує безперебійний зв'язок з різними пристроями, збільшує час автономної роботи і багато іншого.

З чіпом Apple H1 Powerbeats4 також, швидше за все, буде підтримувати функцію "Оголошувати повідомлення з Siri", представлену в iOS 13.2. Ця функція Siri дозволяє читати повідомлення, коли користувач розблокує свій iPhone. В даний час Apple продає бездротові Powerbeats Pro, які також підтримують "Hey Siri". Powerbeats4, швидше за все, стануть недорогим варіантом для покупців і будуть продовженням бездротових навушників-вкладишів Powerbeats3, які все ще продаються Apple.

Оновлення iOS виявилися поширеним джерелом для майбутніх продуктів Apple та аксесуарів. Наприклад, портал 9to5Mac виявив свідоцтва появи AirPods Pro до їх випуску, завдяки витоку ресурсів в iOS 13.2. Втім, поки невідомо, коли Apple планує випустити Powerbeats4.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple усунула помилки в операційній системі iOS.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!