Компанія Realme представить власні бездротові навушники

Компанія Realme представить власні бездротові навушники Buds Air у цьому місяці

17 грудня компанія Realme проведе нову презентацію в Індії. На ній будуть представлені по-справжньому бездротові навушники Realme Buds Air.

На презентації Realme X2 Pro компанія також дражнила чутками про існування бездротових навушників, які будуть представлені у грудні. Пізніше було підтверджено, що вони називаються Realme Buds Air і, як стверджується, розділять сцену з Realme X2 17 грудня.

В даний час про Realme Buds Air відомо небагато, за винятком того, що вони будуть схожі на Apple AirPods і його чохол для зарядки. Варіанти кольору будуть включати чорний, білий і жовтий. Всередині вони будуть оснащені 12-мм драйверами посилення низьких частот і забезпечать безперебійний зв'язок з пристроями Realme. У новому звіті GSMArena говориться, що Realme Buds Air також буде підтримувати бездротову зарядку "з коробки". Провідна зарядка через USB Type-C повинна залишатися незмінною.

В даний час Realme не продає бездротові зарядні пристрої. Можливо, це може змінитися, як тільки будуть випущені Buds Air. Бездротова зарядка раніше була розкішшю і не була особливо дешевою. Вступ Realme в цей простір може пожвавити ситуацію.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Realme представила новий бюджетний смартфон.