Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Xiaomi презентувала "розумне" дверне вічко
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Xiaomi презентувала "розумне" дверне вічко

Китайська компанія Xiaomi презентувала "розумне" вічко Chuangmi Smart Cat Eye з 5-дюймовим IPS-дисплеєм

12 грудня 2019, 14:50 comments3902
Поділіться публікацією:
Компанія Xiaomi презентувала "розумне" дверне вічко

Компанія Xiaomi запустила новий продукт під платформою краудфандингу Youpin. Це "розумне" вічко з 5-дюймовим IPS-дисплеєм. Пристрій поставляється з ціною в 52 дол. США і почне поставлятися 16 січня 2020 року.

Дизайн дверного вічка Chuangmi Smart Cat Eye складається з двох частин; одна являє собою великий інтелектуальний екран, а інша — камеру, встановлену на двері. Загальний колірний тон — відносно стабільний чорний. Камера Smart Cat Eye оснащена ширококутною камерою 161 °, яка має широке поле зору і може розпізнавати загальну форму сторонніх відвідувачів. Камера також має функцію нічного бачення, яка може ідентифікувати відвідувачів в темряві ночі.

Cat Eye також можна поєднати з "розумними" динаміками Xiaomi XiaoAI. Поки хтось стукає у дверний дзвінок, користувач може бачити його безпосередньо на дисплеї інтелектуального динаміка в режимі реального часу. Таким чином, він може використовувати дверну камеру без 5-дюймового великого екрану IPS.

25UabYbGa8gtpIwZs_heTTOY7.jpg

Камера також є рекордером, який може виконувати 24-годинний моніторинг на відкритому повітрі. Він також поставляється з декількома функціями AI, такими як розпізнавання облич і виявлення людської фігури, що знижує частоту помилкових спрацьовувань. Крім того, голос  у відповідь може бути змінений під час голосового спілкування з гостями. Ця функція корисна для дівчат, які живуть одні. Це пристрій може бути пов'язано з Mijia APP та іншими інтелектуальними пристроями Mijia.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi представила власне "розумне" ліжко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!