Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Microsoft анонсувала ігрову консоль Xbox Series X
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Microsoft анонсувала ігрову консоль Xbox Series X

Компанія Microsoft предствила дизайн і деякі технічні характеристики ігрової консолі Xbox Series X

13 грудня 2019, 11:29 comments2179
Поділіться публікацією:








Компанія Microsoft анонсувала ігрову консоль Xbox Series X

Нове покоління Microsoft Xbox офіційно називається Xbox Series X. Сьогодні Microsoft представила назву і дизайн консолі на спеціальному заході. Сама консоль більше схожа на ПК. Трейлер Microsoft дає коротке уявлення про новий дизайн.

Консоль призначена для використання як у вертикальній, так і в горизонтальній орієнтації. Глава Microsoft Xbox Філ Спенсер обіцяє, що вона "забезпечить чотирикратну обчислювальну потужність Xbox One X самим тихим і ефективним способом".

Microsoft використовувала Xbox Series X для демонстрації Hellblade 2, нової гри від Ninja Theory, яка розробляється для її наступної консолі Xbox. У той час як Microsoft розкрила дизайн, компанія не розкриває точних технічних характеристик, крім тих, які обговорювалися раніше.


Xbox Series Х буде включати в себе спеціально розроблений процесор на основі архітектури AMD Zen 2 і Radeon RDNA. Microsoft також використовує твердотільний накопичувач NVMe на Xbox Series X, що обіцяє збільшити час завантаження. Xbox Series X також буде підтримувати 8K-ігри, частоту кадрів до 120 кадрів в секунду в іграх, трасування променів і підтримку змінної частоти оновлення. GameSpot також повідомляє, що консоль приблизно дорівнює ширині контролера Xbox One і приблизно в три рази вище.

Консоль Microsoft Xbox Series X буде також включати автоматичний режим низької затримки (ALLM) і динамічне введення затримки (DLI), які "зроблять Xbox Series X найбільш чуйною консоллю за всю історію". Спенсер повідомив, що Series X "призначена для майбутнього в хмарі. Вона об'єднає апаратне та програмне забезпечення, щоб "максимально спростити виведення чудових ігор як на консолі, так і в інші місця".

Як повідомляло видання "Коментарі", гра Black Desert з'явиться на мобільних пристроях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!