Головна Новини HI-tech гаджет Китайська компанія Tencent розробила власний пристрій для читання
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія Tencent розробила власний пристрій для читання

Китайська компанія Tencent представила власний пристрій для читання електронних книг Reader Pocket II

17 грудня 2019, 17:46 comments1554
Поділіться публікацією:
Китайська компанія Tencent розробила власний пристрій для читання

Китайський техно-гігант Tencent офіційно запустив свій пристрій для читання електронних книг другого покоління під назвою Reader Pocket II. Продукт, оцінений приблизно в 158 доларів США і поставляється на території Китаю в декількох колірних варіантах.

Кишеньковий рідер Tencent Pocket Reader II має розміри 145 × 75 × 8,5 мм і важить близько 130 грамів. Він оснащений 5,2-дюймовим екраном з електронними чорнилами з щільністю пікселів 284 PPI і 36 лампами для читання з підсвічуванням.

Він оснащений новітнім чорнильним екраном Carta 2 і оптичною технологією з технологічного скла 2.5 D AG, яка, за твердженням компанії, покращує ефект паперу на екрані. Всередині пристрою використовується чотирьохядерний процесор A53. Пристрій також поставляється з фізичними клавішами, які дозволяють користувачам перегортати сторінки вгору або вниз.

Продукт також підтримує мережі мобільного зв'язку / передачі даних 4G, а також підтримує дзвінки, обмін текстовими повідомленнями і Wi-Fi. Користувачі також мають можливість включити режим польоту одним клацанням миші.

Tencent Reader Pocket II безпосередньо пов'язаний з бібліотекою книжкових ресурсів Tencent Reading Group. За допомогою Pocket Reading і мобільного додатка для читання QQ користувачі можуть синхронізувати книжкові полиці, облікові записи і процес читання на різних платформах. Пристрій також дозволяє користувачам імпортувати локальні книги через Bluetooth або USB, а також посилив підтримку сторонніх додатків. Він також може самостійно вибирати режим оновлення і підтримує більше додатків для читання.

Як повідомляло видання "Коментарі", китайська компанія представила "розумну" зубну щітку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!