Головна Новини HI-tech гаджет Компанія OPPO представить новий "розумний" годинник в 2020 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія OPPO представить новий "розумний" годинник в 2020 році

Смарт-годинник OPPO буде більше орієнтуватися на послуги, пов'язані зі здоров'ям

19 грудня 2019, 17:35 comments1774
Поділіться публікацією:
Компанія OPPO представить новий "розумний" годинник в 2020 році

Компанія OPPO випустить новий "розумний" годинник в першому кварталі 2020 року. "Розумний" годинник OPPO, очевидно, будуть більше зорієнтовані на послуги, пов'язані зі здоров'ям. Також віце-президент OPPO Лю Бо оголосив, що компанія запустить платформу IoT. Це буде називатися протоколом HeyThings IoT.

Бо відзначив, що концепція бренду полягає в створенні мульти-термінальної та крос-сценарієвої екосистеми IoT. Крім того, платформа IoT компанії буде орієнтована на чотири сценарії: особистий, сімейний, для відряджень і офісний. Протокол IoT HeyThings зможе забезпечити багатопротокольну сумісність, локальне підключення та взаємозв'язок між брендами. OPPO також планує випустити комплекти для розробки програмного забезпечення, протокольні документи і модулі. Це допоможе більш швидкому доступу до продуктів IoT.

Між тим, сервісна платформа HeyThings IoT буде зосереджена на розробці продуктів, налаштування сервісів і обробці даних. Всі перераховані вище послуги надійдуть в першому кварталі 2020 року.

Між тим, OPPO також не планує втрачати контроль над ринком смартфонів. Різні витоки повідомляють, що нові OPPO A8, OPPO A91, OPPO Reno 3 нещодавно були помічені в рендерах. OPPO Reno 3 стане наступним флагманським смартфоном для бренду після успіху серії OPPO Reno 2.

Як повідомляло видання "Коментарі", смартфони OPPO A9 і OPPO A5 з'явилися в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!