Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Puma розробила взуття для геймерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Puma розробила взуття для геймерів

Німецький бренд Puma розробив взуття, яке допоможе геймерам почувати себе комфортно під час гри

24 грудня 2019, 14:00 comments1632
Поділіться публікацією:
Компанія Puma розробила взуття для геймерів

Коли ми говоримо про акссесуари для геймерів, то на думку приходять такі речі, як ігрові екрани, клавіатури, миші або спеціалізовані гарнітури. Тим не менш, є ще один аксесуар, який, як очікується, підвищить продуктивність геймерів. Мова йде про черевики, які вони зможуть носити на ногах.

Відомий бренд спортивної моди Puma провів глибоке опитування сотень професійних геймерів, які годинами грають і беруть участь у кібертурнірах. Результати показують, що зручність ніг значно підвищує здатність гравців концентруватися, сприяючи поліпшенню їх результатів.

Після дослідження Puma взялася за створення і випуск "ігрового" взуття. Воно розроблялось для любителів кіберспорту під назвою Puma Active Gaming Footwear. Мета цього взуття — забезпечити максимальний комфорт для геймерів. Воно має надзвичайно тонкий дизайн, легка і щільна, як пара шкарпеток. Геймери можуть вільно використовувати взуття Puma Active Gaming Footwear в приміщенні, під час гри або виходячи на вулицю.

Відповідно з введенням Puma, ця модель ігрового взуття також пропонує три окремих режими підтримки, в тому числі: режим пошуку (Seek Mode): максимально обтягує і фіксує ногу; режим атаки (Attack Mode): створює відчуття підтримки в області стопи; режим виявлення і захисту (Cruise & Defense Mode): утримує п'яту рівною, створюючи відчуття стійкості.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Puma представить свій перший "розумний" годинник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!