Головна Новини HI-tech гаджет Китайський бренд Huami представить серію нових спортивних гаджетів
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайський бренд Huami представить серію нових спортивних гаджетів

Компанія Huami представить нові спортивні гаджети на конференції CES 2020

26 грудня 2019, 14:11 comments1663
Поділіться публікацією:
Китайський бренд Huami представить серію нових спортивних гаджетів

Виробник переносних пристроїв Huami готується до запуску нової лінійки продуктів 1 січня 2020 року. Компанія опублікувала тизер, де ділиться інформацією про майбутній запуск. В рамках тизера компанія уточнила, що майбутній склад буде відомий як Huami Amazfit T-Rex. Компанія, ймовірно, випустить кілька носяться продуктів в рамках серії під час запуску. Плакат-тизер включає логотип Amazfit у верхній частині і форму динозавра, схожу на T-Rex. Текст Amazfit T-Rex поміщається всередині фігури разом з датою і місцем запуску.

Поглянувши на звіт Gizmochina, за межами дати запуску ми мало що знаємо про Amazfit T-Rex. Незрозуміло, на що посилається Huami, з ім'ям "T-Rex". У доповіді передбачається, що Huami може показати серію T-Rex на виставці CES 2020 після запуску у Китаї. Вже відомо, що Huami проведе конференцію по запуску нового продукту в Лас-Вегасі 7 січня. Хуанг Ван, генеральний директор Huami Technology, раніше натякнув на "нову категорію продуктів" для CES 2020. На додаток до T-Rex, Huami також, ймовірно, представить свої навушники TWS на заході запуску у CES.

Ван вже підтвердив, що навушники Amazfit TWS будуть поставлятися з вбудованим датчиком серцевого ритму. У звіті стверджується, що ця функція буде корисною для користувачів, які регулярно займаються спортом або іншими видами діяльності з високим рівнем енергії. Навушники TWS також будуть мати кращу звукоізоляцію та інші функції шумозаглушення.

Як повідомляло видання "Коментарі", бренд Huami представив годинник з гнущимся екраном.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!