Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Klipsch представить бездротові навушники з штучним інтелектом
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Klipsch представить бездротові навушники з штучним інтелектом

Klipsch розширила свій модельний ряд бездротових навушників трьома новими моделями

2 січня 2020, 13:22 comments1658
Поділіться публікацією:
Компанія Klipsch представить бездротові навушники з штучним інтелектом

Вже другий рік поспіль компанія Klipsch представляє нові бездротові навушники на виставці споживчої електроніки CES. У минулому році вона вперше представила навушники T5 True Wireless. Тепер компанія розширює свій модельний ряд ще трьома бездротовими моделями.

Інтелектуальні навушники Klipsch T10 True Wireless і T5 True Wireless ANC включають AI, засоби управління жестами і активне шумозаглушення. Хоча деталі щодо ШІ обмежені. Все, що відомо, це те, що у них є "операційна система з вбудованим штучним інтелектом". Вкладиші T10 менші, ніж у більшості справжніх бездротових навушників. Вони будуть доступні восени 2020 року за ціною $ 649. T5 True Wireless ANC також будуть доступні восени 2020 року, але вони будуть коштувати значно дешевше: $ 299.

Klipsch також розробляє спортивну версію T5. Компанія стверджує, що "міцні навушники" та їх корпус пило — і водонепроникні. Вони мають ступінь захисту IP67, а чохол пропонує як видалення вологи, так і бездротову зарядку. Вони поставляються з трьома розмірами безбашеных вушних крилець. T5 надійдуть у продаж влітку 2020 року за ціною 229 доларів.

Всі навушники будуть працювати з новим додатком Klipsch Connect, яка дозволяє користувачам персоналізувати налаштування еквалайзера, завантажувати оновлення, контролювати рівень заряду батареї і звертатися в службу підтримки. Додаток вже доступний для користувачів.

Як повідомляло видання "Коментарі", Realme представить власні бездротові навушники.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!