Головна Новини HI-tech гаджет Компанія D-Link представила роутери з підтримкою Wi-Fi 6
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія D-Link представила роутери з підтримкою Wi-Fi 6

Компанія D-Link оновила лінійку мережевого обладнання та представила нові маршрутизатори з підтримкою Wi-Fi 6

3 січня 2020, 17:45 comments3129
Поділіться публікацією:
Компанія D-Link представила роутери з підтримкою Wi-Fi 6

Компанія D-Link оновила лінійку мережевого устаткування і анонсувала цілий ряд нових маршрутизаторів Wi-Fi, кожен з яких підтримує пористу систему Wi-Fi. Деякі з нових маршрутизаторів Wi-Fi, представлених D-Link, також підтримують Wi-Fi 6. Нові маршрутизатори компанії поставляються з поліпшеним батьківським контролем і інтерактивним підходом, що дозволяє користувачам швидко створювати профілі для кожного члена сім'ї, а також додавати нові пристрої і встановлювати розкладу. D-Link випустила в загальній складності сім маршрутизаторів Wi-Fi, три розширювача діапазону і виділену домашню пористу систему.

D-Link повідомляє в своєму прес-релізі, що його нові маршрутизатори Wi-Fi також об'єднуються з більш сильною підтримкою шифрування WPA3, голосовою сумісністю з подібними Google Assistant, Alexa і BSS Coloring. Але це не все. Нові маршрутизатори Wi-Fi від D-Link також дозволяють інтегрувати IFTTT і можуть сприяти швидкому вирішенню проблем шляхом підтримки чату через додаток D-Link Wi-Fi. За наявними відомостями, найкращий у своєму роді маршрутизатор Smart AX5400 Mesh Wi-Fi 6 оснащений двома портами USB і чотирма портами Ethernet. Він надійде в продаж у першому кварталі 2020 року за ціною $ 279,99.

Нижче знаходиться маршрутизатор Smart AX2400 Mesh Wi-Fi 6 за ціною $ 159,99, який з'явиться у продажу в третьому кварталі 2020 року, а маршрутизатор Smart AX1800 Mesh Wi-Fi 6 буде доступний з другого кварталу 2020 року за $ 139,99. Моделі, які не підтримують Wi-Fi 6, включають в себе маршрутизатор AC1750 Mesh Wi-Fi і маршрутизатор AC1900 Mesh Wi-Fi, які будуть доступні в першому кварталі поточного року за ціною 99,99 і 119,99 дол. США. Розширювачі D-Link AC1750 і AC1950 Mesh Wi-Fi також з'являться на ринку в першому кварталі 2020 року.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google представила маршрутизатор Nest Wifi.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!