Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Intel створила власний складаний ноутбук
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Intel створила власний складаний ноутбук

Intel розробила незвичайний прототип ноутбука, використавши нову технологію

8 січня 2020, 12:26 comments2224
Поділіться публікацією:








Компанія Intel створила власний складаний ноутбук

Завдяки новій технології складних дисплеїв, компанія Intel створила цікавий прототип, який пропонує "маленький ноутбук з великим екраном".

Прототип називається Horseshoe Bend. OLED-дисплей має діагональ 4: 3 і 17,3 дюйма в розгорнутому вигляді, що означає, що він набагато ближчий до традиційного розміру ноутбука. Також є підставка в стилі Surface, так що користувач може використовувати повний розмір дисплея в поєднанні з бездротовою клавіатурою. Найбільш поширений режим роботи, швидше за все, чимось схожий на ноутбук, де контент і користувальницький інтерфейс знаходяться під пальцями користувача, а також перед його обличчям.


Horseshoe Bend побудований на основі нової 10-нм архітектури Intel Tiger Lake, яка буде випущена на ноутбуках в кінці цього року. Вона дозволяє використовувати корпус товщиною 7 мм з TDP 9 Вт та без активного охолодження. Пристрій працює на звичайній Windows 10, але Intel очікує, що пізніше буде впроваджена нова Windows 10X від Microsoft.

Компанія Intel буде просувати цей форм-фактор надалі. Вона планує співпрацювати з декількома виробниками, щоб активізувати розробку цих пристроїв в не настільки віддаленому майбутньому.

Як повідомляло видання "Коментарі", Intel розробляє ігровий контролер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!