Головна Новини HI-tech гаджет Американська компанія Razer представила новий геймпад для смартфонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська компанія Razer представила новий геймпад для смартфонів

Компанія Razer показала новий геймпад, який буде сумісний з низкою смартфонів на Android та iOS

9 січня 2020, 12:34 comments1421
Поділіться публікацією:
Американська компанія Razer представила новий геймпад для смартфонів

В партнерстві з компанією Gamevice Razer представила новий мобільний ігровий контролер на CES 2020. Названий "Razer Kishi", геймпад нагадує набір контролерів Nintendo Joy-Con, які підключаються до смартфону. Незважаючи на те, що загальний дизайн трохи громіздкий, кнопки, D-pad і розташування джойстиків ідентичні.

Це не перший вихід Razer на ринок мобільних контролерів. У 2014 році компанія оголосила про випуск геймпада Junglecat для iPhone 5 і 5s. Але потім Razer скасував його перед запуском. Ще в жовтні Razer оновив Junglecat з абсолютно новим дизайном в стилі Joy-Con. На цей раз Razer орієнтується на ринок Android. Тим не менш, пристрій було задумано для використання з Razer Phone 2 і, як такий, сумісний тільки з трьома іншими пристроями Android. На даний момент не планується розширювати його на інші телефони.

У випадку з Razer Kishi, компанія вирішила зробити його широко сумісним, включаючи підключення через порти USB-C і Lightning. Таким чином, більшість Android і iPhone будуть сумісні з ним, що вирішує проблему обмеженого ринку попереднього контролера. На відміну від Junglecat, який підключається через Bluetooth, Razer Kishi підключається безпосередньо до смартфону. Невелике додаткове енергоспоживання означає більш короткий час відтворення, але у Kishi є наскрізною порт, тому геймери зможуть заряджати телефон під час гри.

Геймпад Razer Kishi вийде на початку 2020 року, але ціна поки не розголошується. Однак, оскільки обидві версії Junglecat були представлені в межах 100 доларів, слід очікувати аналогічні ціни на Kishi.

Як повідомляло видання "Коментарі", Razer представила нові геймерські навушники.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!