Головна Новини HI-tech гаджет Китайська компанія створила велотренажер з величезним дисплеєм
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія створила велотренажер з величезним дисплеєм

Велотренажер від Xiaomi Youpin має сенсорний екран розміром не менше 19,5 дюймів, а також записані тренувальні програми

22 січня 2020, 15:33 comments1506
Поділіться публікацією:
Китайська компанія створила велотренажер з величезним дисплеєм

Новий велотренажер Xiaomi Youpin призначений для тих користувачів, які хочуть влаштувати спортзал у себе вдома. На тренажері є величезний сенсорний екран з відео-уроками. Велосипед досить дорогий, щоб орієнтуватися на китайський ринок, його ціна коливається від 1305 євро. Але це хороше рішення для тих, хто не хоче час від часу платити за тренажерній зал.

Все більше і більше людей воліють займатися на тренажері вдома, причому не тільки з гантелями або тренувальними лавами, але і з велосипедами. Xiaomi Youpin випустила новий продукт, пов'язаний з тренуваннями і фітнесом, під назвою YESOUL Beast Smart Bike V1-PLUS. Він відрізняється наявністю сенсорного екрану, розміром не менше 19,5 дюймів. На цьому екрані відображаються живі уроки, а також попередньо записані тренувальні програми і безліч матеріалів за допомогою програми Yesoul. Якщо цього не досить, завжди можна замовити до 3000 навчальних курсів, які адаптуються до вимог користувача. На екрані також відображаються дані вправ в режимі реального часу, щоб користувач міг знати, наскільки ефективні тренування і чи великий прогрес.

Розміри тренувального велосипеда Xiaomi складають 145 см в довжину, 53 см в ширину і 130 см у висоту. Він має робочий механізм, який відмовляється від традиційних гальмівних колодок, і замість цього використовує магнітний опір і систему ремінного приводу, щоб забезпечити максимально тихий і ефективний процес педалювання.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi представила власне "розумну" ліжко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!