Головна Новини HI-tech гаджет Китайський бренд розробив «розумний» годинник зі змінним циферблатом
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайський бренд розробив «розумний» годинник зі змінним циферблатом

Генеральний директор Redmi оголосив, що компанія має намір випустити "розумний" годинник в найближчому майбутньому

27 січня 2020, 15:14 comments3097
Поділіться публікацією:
Китайський бренд розробив «розумний» годинник зі змінним циферблатом

У листопаді 2019 року генеральний директор компанії Redmi Лу Вейбинг повідомив, що компанія має намір випустити "розумний" годинник в найближчому майбутньому. Однак, як виявилося ми спочатку отримаємо фітнес-трекер Redmi. Китайський провідний портал Digital Chat Station поділився інформацією про прийдешній фітнес-трекер на Weibo. У повідомленні говориться, що дизайн і функції були знайдені в додатку Mi Fit.

pDCfkVb3gH9RNWXvN7yA0I2RF.jpg

Якщо вірити зображенню вище, пристрій буде чорного кольору і буде мати невеликий дисплей з товстою рамкою. Крім того, він має ємнісну кнопку в нижній частині екрану, яка видна у вигляді тонкої білої лінії. Інформація, знайдена в додатку, свідчить, що фітнес-трекери також будуть оснащені змінними циферблатами. Також будуть присутні інші функції, такі як будильник, датчик частоти серцевих скорочень, підтримка оплати через NFC, а також підтримка управління відтворенням музики.

Фітнес-трекер може досягти нової межі, оскільки може коштувати дешевше, ніж в серії Mi Band. На жаль, у нас немає інформації про те, коли він буде запущений. Тим не менш, нова сертифікація в Бюро індійських стандартів — красномовний натяк на те, що запуск відбудеться найближчим часом. Запит на сертифікацію для Redmi Smartwatch з номером моделі HMSH01GE був випущений в минулу середу.

SJIbof4RIGz0bE0pG4vLIz7FD.jpg

Варто зазначити, що хоча сертифікат описує його як "розумний" годинник, є ймовірність, що це буде фітнес-трекер. Зрештою, BIS об'єднує всі "розумні" портативні пристрої в категорію "розумних" годинників. Якщо це Redmi Fitness Tracker, то компанія також орієнтується на Індію як на ринок запуску.

Як повідомляло видання "Коментарі", Redmi K30 офіційно вийшов в Китаї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!