Головна Новини HI-tech гаджет Виробництво Apple під загрозою зриву через вірус в Китаї
commentss НОВИНИ Всі новини

Виробництво Apple під загрозою зриву через вірус в Китаї

Більша частина iPhone збирається на двох фабриках, які знаходяться неподалік від міста, в якому почалася епідемія коронавірусу

28 січня 2020, 16:45 comments2245
Поділіться публікацією:
Виробництво Apple під загрозою зриву через вірус в Китаї

Більша частина iPhone збирається на двох фабриках — Foxconn (дочірня компанія Hon Hai) і Pegatron, які знаходяться в 500 км від Уханю, в  якому й почалася епідемія коронавірусу. Фабрику Foxconn  в провінції Хенань можуть закрити на карантин.

Аналітик Bloomberg Метью Кантерман зазначив, що число підтверджених випадків захворювання в провінції Хенань збільшується. На частку провінції припадає чверть китайського експорту смартфонів. У минулому році китайський експорт становив 27% світових продажів смартфонів. Втім, в Foxconn Bloomberg повідомили, що вживають заходи для виконання своїх міжнародних зобов’язань за поставками.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", компанія Xiaomi згортає бізнес через коронавірус. Компанія Xiaomi офіційно оголосила, що закриє всі роздрібні магазини, розташовані в різних містах Китаю. Причиною цього послужила епідемія нового коронавірусу, який вирує в Китаї і вже спостерігається в деяких інших країнах світу.

Магазини будуть закриті з 28 січня по 3 лютого, якщо ситуація не погіршиться. В опублікованому звіті йдеться про необхідність полегшити роботу по запобіганню і боротьбі з епідемією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!