Головна Новини HI-tech гаджет Xiaomi випустила медичні маски для захисту від коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Xiaomi випустила медичні маски для захисту від коронавірусу

Підвищений попит на продукт призвів до технічних проблем на сайті Xiaomi Youpin

29 січня 2020, 15:43 comments2673
Поділіться публікацією:
Xiaomi випустила медичні маски для захисту від коронавірусу

Із урахуванням швидкого розповсюдження коронавірусу в Китаї крауфандинговий майданчик Xiaomi Youpin представив спеціальний продукт для захисту від коронавірусу. Новий товар китайської компанії виявився настільки популярним, що це призвело до неочікуваних технічних проблем на сайті. Про це повідомляє Gizmochina.

У вівторок, 28 січня, на сайті Xiaomi Youpin з'явилася партія медичних масок. Через підвищений попит на продукт сайт вирішив обмежити кількість упаковок, продаючи кожному користувачеві не більше однієї. Вона містить 20 масок і коштує близько 5,75 доларів (орієнтовно 140 гривень за курсом станом на 29 січня 2020 року).

Також для клієнтів з провінції Хубей, що знаходиться в епіцентрі вогнища епідемії, передбачені спеціальні знижки. Зі стартом продажів стався стрімкий наплив відвідувачів на сайт – це тимчасово вивело його з ладу. Xiaomi навіть випустила відповідну заяву, в якій пояснила, що трафік перевищив всі очікування і сервер просто не впорався з обробкою інформації. Представники компанії пообіцяли знову організувати торгівлю, як тільки надійде чергова партія товару.

Раніше, за даними китайських ЗМІ, Xiaomi безкоштовно відправила маски жителям, які перебувають на карантинній територій, включаючи провінцію Ухань, з якої, імовірно, і почалася епідемія.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi представила клавіатуру у вигляді набору помад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!