Головна Новини HI-tech гаджет Проти коронавіруса: Xiaomi представила нову лампу для стерилізації
commentss НОВИНИ Всі новини

Проти коронавіруса: Xiaomi представила нову лампу для стерилізації

Компанія Xiaomi представила чергову лампу, яка допоможе в боротьбі з коронавірусом

4 лютого 2020, 17:38 comments4545
Поділіться публікацією:
Проти коронавіруса: Xiaomi представила нову лампу для стерилізації

В умовах епідемії коронавіруса Xiaomi випустила кілька продуктів, які можуть допомогти громадянам боротися з цим злом. В даний час компанія випустила нову ультрафіолетову лампу для стерилізації під платформою Youpin Crowdfunding. Пристрій називається лампою для стерилізації Xiaoda і продається за доступною ціною 11 доларів. Це виявилося популярним продуктом.

Дані, отримані на краудфандингової сторінці Youpin, показують, що за чотири дні лампа змогла заробити 4 492 503 юаня. З тих пір ця цифра перевищила 6,6 млн юанів на момент складання цієї статті. Крім того, більш як 84 000 чоловік підтримали краудфандингову діяльність.

Пристрій є портативним. Його розмір подібний розміру банки кока-коли. Вона має форму мікрофона в стилі ретро і може бути використана в багатьох місцях. Лампа може видаляти віруси і запахи з одягу в спальні, а також з холодильника. Вона також може стерилізувати мертві кути ванної без циркуляції повітря. У вітальні вона знижує ризик перехресного зараження, якщо всередині знаходяться люди.

cy6uQNgYYCCondawGaALWVXVi.png

В УФ-стерилізації лампі Xiaoda для дезінфекції і стерилізації використовується широкий спектр ультрафіолетового світла. Порівняно з традиційною стерилізацією люмінесцентною лампою, ця маленька стерилізаційна лампа використовує подвійну дезінфекцію ультрафіолету і озону, яка ефективно вбиває 5 поширених бактерій у повітрі, а рівень стерилізації досягає 99,9%. В цілях безпеки пристрій включається тільки через 30 секунд після включення. Пристрій оснащений літієвою батареєю ємністю 700 маг і зарядкою USB. Пристрій може повністю дезінфікувати приміщення за 30 хвилин, залежно від розміру.

Очікується, що УФ-стерилізатор Xiaoda надійде в продаж з 20 лютого.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi випустила медичні маски для захисту від коронавіруса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!