Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Samsung анонсувала величезний телевізор
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Samsung анонсувала величезний телевізор

Настінний телевізор Samsung має 583-дюймовий дисплей і розширену функціональність

11 лютого 2020, 11:37 comments3091
Поділіться публікацією:
Компанія Samsung анонсувала величезний телевізор

Компанія Samsung Electronics анонсувала новий настінний телевізор The Wall з розширеними функціями. Компанія також представила новий покращений цифровий фліпчарт Samsung Flip 2, а також дисплеї QLED 8K SMART.

Настінний модульний телевізор The Wall був вперше представлений в минулому році завдяки інноваційному використанню компанією Samsung технології microLED. Інновації тепер вийшли на інший рівень, оскільки тепер вони дозволяють використовувати абсолютно нові функції в цифровому табло. Wall Luxury представляє неперевершений візуальний досвід з безліччю функцій, доступних аж до 292-дюймової версії 8K. Лінійка Samsung The Wall може похвалитися безмежними можливостями, коли мова йде про розмір, роздільну здатність або співвідношення. Також слід зазначити, що всі дисплеї повністю без рамки.

Остання ітерація застосовує кращі в галузі візуальні можливості для широкого спектра комерційних додатків, від диспетчерських до радіомовних центрів, лобі, дизайнерських центрів і багато іншого. The Wall пропонує широкий спектр настроюваних розмірів і співвідношень: від 219- і 292-дюймових версій 4K, до 437- і 583-дюймових версій 8K, найбільшою з коли-небудь представлених. The Wall буде доступний по всьому світу, починаючи з проведення виставки ISE 2020 в Амстердамі з 11 по 14 лютого 2020 року.

Як повідомляло видання "Коментарі", Samsung запатентувала новий гаджет з гнучким дисплеєм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!