Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Xiaomi представить "розумну" смарт-колонку
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Xiaomi представить "розумну" смарт-колонку

"Розумна" смарт-колонка Xiaomi має циліндричний дизайн і виведення звуку на 360 градусів

9 квітня 2020, 01:15 comments1823
Поділіться публікацією:
Компанія Xiaomi представить "розумну" смарт-колонку

Компанія Xiaomi запатентувала новий "розумний" динамік. Патент був опублікований на веб-сайті Китайського національного управління інтелектуальної власності (CNIPA). Додаються схеми для інтелектуального динаміка з циліндричним дизайном дуже схожі на Apple HomePod.

Передбачається, що інтелектуальний динамік буде поставлятися з виведенням звуку на 360 градусів і може включати в себе сенсорну поверхню, яка дозволить користувачам взаємодіяти з пристроєм, навіть якщо голосові команди не працюють. Верхня частина динаміка може мати круглу дискообразную поверхню, яка може пропонувати дві речі — міні OLED-дисплей для відображення стану підключення, гучності тощо або сенсорну поверхню для елементів управління на основі жестів. Який з них буде прийнятий Xiaomi, поки не відомо.

Тим не менш, більш ймовірно, що верхня частина Xiaomi Smart Speaker буде оснащена сенсорною системою управління, оскільки на пристрої немає кнопок управління. Хоча інтелектуальні динаміки працюють від голосових помічників, вони також оснащені фізичними кнопками для управління різними аспектами пристрою.

Якщо пристрій призначений тільки для китайського ринку, то найімовірніше Xiaomi буде використовувати власний "розумний" помічник XiaoAI. Але якщо у компанії є плани зробити колонку доступною і в інших регіонах, то можливо компанія буде використовувати Google Assistant або Amazon Alexa.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi анонсувала відразу дві моделі смарт-годинників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!