Головна Новини HI-tech ігри Стало відомо, коли вийде GTA 6
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли вийде GTA 6

На даний момент компанія розробників Rockstar продовжує вести зосереджену роботу над грою Red Dead Redemption 2, тому можна сказати, що перш, ніж геймери побачать GTA 6 ще точно пройде кілька років

5 січня 2018, 19:22
Поділіться публікацією:
Стало відомо, коли вийде GTA 6

Відомий ігровий аналітик Майкл Пактер поділився своїми думками з приводу того, коли ж нарешті розробники випустять шосту частину легендарної серії, повідомляє "Gamebomb.ru".

За його словами гра GTA VI побачить світло в кращому випадку в 2021 році. Хоча Майкл вважає, що все ж більш реалістичною датою виходу виглядає 2022 рік або навіть трохи пізніше. Журналісти також запитували у аналітика, чому компанія Rockstar так довго затягує з анонсом Grand Theft Auto 6. На що отримали звичайнісінький відповідь: "Ймовірно її НЕ анонсують, тому що вийде вона ще не скоро. От і все".

Майкл нагадав усім, що гра Red Dead Redemption 2 вийде тільки через вісім років, після випуску першої частини, тому вихід GTA 6 до 2021 року виглядає дуже НЕ правдоподібним. Аналітик додав, що Rockstar за рік до релізу оголошувала тільки, хіба що про перенесення гри на більш пізній термін. Зазвичай анонс гри відбувався за кілька років до виходу. Тому і швидкого анонса теж не варто очікувати найближчим часом. Найкращою датою для цього Майкл Пактер вважає 2020 або 2021 рік.

Слова аналітика швидше за все є справедливим припущенням. Адже цикли розробки ігор з серії Grand Theft Auto завжди були досить довгими. З огляду на до уваги те, що Rockstar розділили свою увагу між двома великими франшизами, то значить і час розробки GTA 6 швидше за все теж збільшиться.

Фото: "Gamebomb.ru"



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!