Головна Новини HI-tech ігри Представлено офіційний трейлер гри "Відьма з Блеру"
commentss НОВИНИ Всі новини

Представлено офіційний трейлер гри "Відьма з Блеру"

В півтора хвилиному трейлері ви побачите, з чим доведеться зіштовхнутися, якщо таки насмілитеся пограти у цю гру

30 липня 2019, 14:04
Поділіться публікацією:








Представлено офіційний трейлер гри "Відьма з Блеру"

Психологічна гра-жах від першої особи "Відьма з Блеру" має вийти наступного місяця. Вчора команда Bloober випустила перший трейлер з офіційним геймплеєм. Кліп, який триває півтори хвилини пропонує попередній перегляд того, яким моторошним буде ліс, будинки з привидами та монстри лісу Чорних пагорбів. Це дає нам краще уявлення про те, як гра вплине на ваше мислення і продемонструє, наскільки важливими будуть старовинні мобільні телефони.

Команда Bloober, групи Observer і Layers of Fear, оголосили про вихід гри на конференції Microsoft E3 в червні, і ми вже бачили трейлер відкриття. "Відьма з Блеру" вийде 30 серпня, і яким би не був результат, очікується що успіх гри буде таким самим приголомшливим, як і  водноіменного фільму, за мотивами якого було створено гру.


Вимкніть світло. Надіньте навушники. Підготуйся до прокляття лісу Чорних пагорбів! BlooberTeam та Lionsgate Games з гордістю представляють офіційний геймплей від майбутньої психологічної гри жахів

Сюжет гри: На дворі 1996 рік. У лісі недалеко від міста Букітсвілля, штат Меріленд, зникає дитина. Співробітники поліції та групи волонтерів вирушають на пошуки, але незабаром їм доводиться зіштовхнутися з жахливою Відьмою з Блера, яка перетворює пошуки в справжній кошмар... Виживуть далеко не всі.

Як повідомляло видання "Коментарі", американський підліток здобув рекордний призовий фонд на змаганнях Fortnite World Cup.








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!