Головна Новини HI-tech ігри Гра Apex Legends порадує фанатів соло-режимом
commentss НОВИНИ Всі новини

Гра Apex Legends порадує фанатів соло-режимом

Відома своїми командними битвами Apex Legends тепер пішла назустріч тим, хто хоче подолати всі перешкоди самостійно

7 серпня 2019, 13:35 comments2059
Поділіться публікацією:
Гра Apex Legends порадує фанатів соло-режимом

Інтроверти, які набагато комфортніше почувають себе самотніми і звикли вирішувати свої проблеми самостійно, не покладаючись ні на кого, існують також і у світі комп'ютерних ігор. До того ж, успіх, досягнутий в наодинці, принесе більше слави і визнання. І розробники гри Apex Legends пішли назустріч цим людям.

Одна з особливостей Apex Legends — командні битви, в яких групи по три бійці б'ються за виживання в "королівській битві". У той же час, геймери ще з релізу просили Respawn ввести режим для одинаків, і таки домоглися свого.

Розробники вже натякали, що гравці отримають "одну з найбільш запитуваних можливостей". Тоді фанати подумали, що мова йде про соло-режим і не прогадали. Офіційний Twitter-акаунт Apex Legends анонсував впровадження одиночних битв, але тільки на певний час.

Режим буде доступний в рамках тимчасового заходу The Iron Crown Collection, який триватиме з 13 по 27 серпня. Але не поспішайте засмучуватися, адже розробники часто використовують подібні події для тестів. Наприклад, DICE спочатку також додали парні битви для "королівської битви" Battlefield 5 у вигляді тимчасової події, а потім зробили режим постійним.

Як повідомляло видання "Коментарі", Riot Games працює над створенням файтинга.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!