Головна Новини HI-tech ігри Компанія EA Sports показала геймплей до FIFA 20
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія EA Sports показала геймплей до FIFA 20

Поки що фанати не розгледіли особливих відмінностей від попередньої версії

9 серпня 2019, 15:50 comments2340
Поділіться публікацією:








Компанія EA Sports показала геймплей до FIFA 20

Під час щорічного турніру eWorld Cup по FIFA 19 компанія EA Sports вирішила порадувати своїх фанатів і показала, як буде виглядати геймплей їх нового симулятора FIFA 20. Показовий матч в новому симуляторі вирішили провести між одними з найпопулярніших футбольних клубів в світі – "Реал Мадрид" і "Ліверпуль".

Виходячи з відгуків фанатів гри, вони не побачили особливих відмінностей в ігровому процесі між FIFA 19 і FIFA 20. Вони стверджують, що звичайному середньостатистичному гравцеві буде складно відрізнити один симулятор від іншого.


За заявою представників компанії EA Sports у FIFA 20 була проведена серйозна робота по поліпшенню фізики поведінки м'яча, були впроваджені нові види стандартів та додані варіанти завершення атак. Розробники зробили упор на модернізації систем штрафних і пенальті, а також поліпшили пересування гравців на полі.

Варто зазначити, що у зв'язку з переходом більшості ліцензій клубів в руки Konami, деякі футбольні клуби будуть перейменовані, наприклад, всім відомий "Ювентус" назвуть Piemonte Calcio. Це робить FIFA 20 схожим на конкурента – PES.

Нова версія симулятора створена на тому ж самому движку Frostbite Engine, тому грати в FIFA 20 можна буде і на відносно слабких ПК. Футбольний симулятор FIFA 20 вийде 27 вересня 2019 року на ПК, Xbox і PlayStation One 4, а також у скороченому вигляді FIFA 20 Legacy Edition на Nintendo Switch.

Як повідомляло видання "Коментарі", був опублікований трейлер до гри GreedFall.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!