Головна Новини HI-tech ігри Популярна гра Minecraft залишиться зі старою графікою
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярна гра Minecraft залишиться зі старою графікою

Оновлення виявилися занадто складними для різних пристроїв

14 серпня 2019, 16:52 comments4891
Поділіться публікацією:
Популярна гра Minecraft залишиться зі старою графікою

Minecraft буде зберігати свій блоковий зовнішній вигляд у найближчому майбутньому, оскільки плани по оновленню графіки скасовуються.

У заяві компанії Mojang, розробника Minecraft, кажуть, що вони завершили розробку так званого графічного пакету Super Duper для гри. Пак дав би грі реалістичні текстури, світлові ефекти і всебічну кращу графіку. Пакет виявився "дуже технічно складним", тому був відкинутий.

План зробити Minecraft більш реалістичним був представлений в 2017 році на ігровій виставці E3. Амбітний план полягав у тому, щоб зробити завантажуваний додаток, який майже покінчив би з базовим блоковим зовнішнім виглядом масової гри.

У 2017 році в Mojang заявили, що компанія створить додаток для версії Minecraft для Xbox, який дозволить запускати гру з роздільною здатністю 4K на консолі.

Спочатку надбудова Super Duper повинна була з'явитися восени 2017 року, але дата випуску була перенесена на 2018 рік, а потім повністю скасована в 2019 році, оскільки вимоги технічні оновлення виявилися надто великими.

Компанія розробник оголосила наступне: "Ми розуміємо, що це розчаровує декого з вас: у Super Duper був великий потенціал як всередині, так і за межами студії — але, на жаль, ми не задоволені тим, як пакет працює на різних пристроях".

У Mojang додали, що не закінчили з поліпшенням зовнішнього вигляду Minecraft на різних ігрових гаджетах і що скоро поділяться додатковою інформацією про цю роботу.

Як сообищало видання "Коментарі", готується вихід нової частини гри Need for Speed.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!