Головна Новини HI-tech ігри Гра Battlefield V залишиться без істотних оновлень
commentss НОВИНИ Всі новини

Гра Battlefield V залишиться без істотних оновлень

Розробники вважають, що і так вже витратили на вдосконалення гри Battlefield V занадто багато часу

23 серпня 2019, 17:58 comments2179
Поділіться публікацією:
Гра Battlefield V залишиться без істотних оновлень

Багатокористувацький шутер Battlefield V не отримає режиму змагання 5 на 5. Причини такого рішення компанії DICE поки не відомі, а розробники гри вперто не бажають відповідати, запевняючи, що це забезпечить їм вільний час для виконання контент-плану.

Чим мотивовано таке рішення? Повідомляється, що старший продюсер гри Райан Макартур запевняє, що рішення скасувати розробку було нелегким, але воно дозволить студії швидше справлятися з багами і випускати новий контент.

Крім того, він звернув увагу, що команда й без того вже досить довго займається створенням змагального геймплея в Battlefield.

Що ж відомо про новий патч на сьогоднішній день? Продюсер зазначив, що в патчі 4.4 будуть міститися не тільки виправлення багів, але і підвищення планки внутрішнього ігрового рангу. Максимальна цифра рівня відтепер буде не 50, а 500.

Слід згадати, що Battlefield V вийшла 9 листопада 2018 і була добре прийнята критиками, чого не скажеш про геймерів, які рішуче не розділяють їх думки: користувацька оцінка шутера на Metacritic становить лише 2,8 / 10. Виною тому суперечливі трейлери і в цілому неоднозначна PR-кампанія.

Як повідомляє видання "Коментарі", гра Streets of Rage 4 порадує новим дисплеєм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!