Польська компанія CD Projekt пообіцяла продовження гри The Witcher

Компанія CD Projekt анонсувала вихід четвертої частини франшизи The Witcher

CD Projekt поділилася звітом, розповівши про успіхи компанії і поділившись планами на розвиток своїх головних франшиз.

За першу половину 2019 року CD Projekt Capital Group отримала 214.4 мільйона польських злотих, що дорівнює $53 826 745. Половину виручки (51.2%) принесла франшиза "Відьмак", включаючи Witcher 3: Wild Hunt, яка розійшлася тиражем в 40 мільйонів копій. Дохід приносять доповнення для гри і відгалуження, на кшталт Thronebreaker і GWENT.

Що стосується планів, то CD Projekt переходить на модель "подвійної франшизи" і паралельно розвиватиме серію The Witcher, а також всесвіт Cyberpunk. Це означає, що геймери побачать умовну "Відьмак 4" і зможуть пограти в продовження Cyberpunk 2077, якщо запуск вийде вдалим.

Проектами будуть займатися дві незалежні команди, які можуть паралельно працювати над підтримкою The Witcher та Cyberpunk. У звіті сказано, що така "міграція" до нової моделі пов'язана з бажанням компанії оптимізувати виробництво і фінансову діяльність.

"Управління двома окремими великими франшизами (The Witcher та Cyberpunk) разом з декількома незалежними командами розробників дозволяє Компанії паралельно працювати над декількома проектами, налагоджуючи довгостроковий графік випуску", — сказано в звіті.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія CD Projekt розкрила секрети геймплея гри Cyberpunk 2077.