Британська студія TT Games почала розробку гри LEGO Star Wars Battles

Нова гра по всесвіту Зоряних війн буде доступна на Android та iOS

Warner Bros. Interactive і Lucasfilm Games анонсували LEGO Star Wars Battles — нову гру по всесвіту "Зоряних воєн" для Android і iOS.

На цей раз розробники вирішили об'єднати стратегію і "захист веж" з колекціонуванням героїв. Гравцям належить збирати армію з бійців "зоряного всесвіту" і брати участь в онлайнових битвах. Аренами для битв стануть LEGO-копії локацій з фільмів, а участь у них будуть брати персонажі "Зоряних воєн" світлої і темної сторони. В якості бойової допомоги гравці зможуть закликати на поле бою турелі і техніку.

Гра об'єднає контент і основних персонажів фільмів франшизи, відгалуження "Бунтар-один. Зоряні війни: Історії", а також анімаційного серіалу "Зоряні війни: Війни клонів". На старті гравцям буде доступно 40 бійців, серед яких будуть Дарт Вейдер, Люк Скайвокер і Йода.

За розробку LEGO Star Wars Battles взялася студія TT Games, зі стін якої вийшла LEGO-ігри по "Гаррі Поттеру", "Месникам", "Бетмену" та іншим франшизам. Вийде мобільна стратегія по "Зоряним війнам" у 2020 році на Android та iOS. Модель поширення не уточнюється, але, найімовірніше, LEGO Star Wars Battles буде умовно-безкоштовною і з мікротранзакціями.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія CD Projekt пообіцяла продовження гри The Witcher.