Головна Новини HI-tech ігри Британська студія TT Games почала розробку гри LEGO Star Wars Battles
commentss НОВИНИ Всі новини

Британська студія TT Games почала розробку гри LEGO Star Wars Battles

Нова гра по всесвіту Зоряних війн буде доступна на Android та iOS

4 вересня 2019, 11:19 comments2586
Поділіться публікацією:
Британська студія TT Games почала розробку гри LEGO Star Wars Battles

Warner Bros. Interactive і Lucasfilm Games анонсували LEGO Star Wars Battles — нову гру по всесвіту "Зоряних воєн" для Android і iOS.

На цей раз розробники вирішили об'єднати стратегію і "захист веж" з колекціонуванням героїв. Гравцям належить збирати армію з бійців "зоряного всесвіту" і брати участь в онлайнових битвах. Аренами для битв стануть LEGO-копії локацій з фільмів, а участь у них будуть брати персонажі "Зоряних воєн" світлої і темної сторони. В якості бойової допомоги гравці зможуть закликати на поле бою турелі і техніку.

Гра об'єднає контент і основних персонажів фільмів франшизи, відгалуження "Бунтар-один. Зоряні війни: Історії", а також анімаційного серіалу "Зоряні війни: Війни клонів". На старті гравцям буде доступно 40 бійців, серед яких будуть Дарт Вейдер, Люк Скайвокер і Йода.

За розробку LEGO Star Wars Battles взялася студія TT Games, зі стін якої вийшла LEGO-ігри по "Гаррі Поттеру", "Месникам", "Бетмену" та іншим франшизам. Вийде мобільна стратегія по "Зоряним війнам" у 2020 році на Android та iOS. Модель поширення не уточнюється, але, найімовірніше, LEGO Star Wars Battles буде умовно-безкоштовною і з мікротранзакціями.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія CD Projekt пообіцяла продовження гри The Witcher.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!