Головна Новини HI-tech ігри Американська компанія Rockstar додасть систему класів у гру Red Dead Online
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська компанія Rockstar додасть систему класів у гру Red Dead Online

Серед оновлень у грі Red Dead Online також буде і "бойовий пропуск"

6 вересня 2019, 16:10 comments1558
Поділіться публікацією:
Американська компанія Rockstar додасть систему класів у гру Red Dead Online

Red Dead Online вже вийшла бета-тестування, і Rockstar активно наповнюють гру контентом. В цей раз розробники планують додати систему класів і "бойовий пропуск".

Тепер гравці Red Dead Online можуть обирати справу, якій присвятять життя на Дикому Заході. Якщо геймер мріяв стати обличчям справедливості, то може приєднатися до мисливців за головами. Гравці з жилкою підприємця можуть зайнятися торгівлею, а геймери, які жити не можуть без таємниць і коштовностей, можуть стати шукачами скарбів.

Слідуючи кожній з ролей, гравці будуть підвищувати рівень "класу", отримуючи нові предмети, бонуси і корисні навички. Наприклад, мисливці можуть вивчити трюки з крученням револьвера або удосконалити "Орлине око".

В Red Dead Online з'явиться і "бойовий пропуск", який Rockstar вирішили назвати "Бандитським абонементом". За 35 золотих злитків, гравці набувають членство в клубі Wheeler, Rawson & Co., яке розділене на 70 рівнів. Набираючи досвід та підвищуючи рівень, геймери будуть отримувати ексклюзивний одяг, орнаменти для зброї і навіть золото на суму до 35 золотих злитків.

Нові класи з "Бандитським абонементом" з'являться в Red Dead Online вже 10 вересня на PlayStation 4 і Xbox One. Пропуск буде активний з дня релізу оновлення і буде дійсний до 18 листопада. Накопичені нагороди залишаються і після закінчення цього строку.

Як повідомляло видання "Коментарі", гру Gears 5 чекають регулярні безкоштовні оновлення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!