Головна Новини HI-tech ігри Геймерів запрошують протестувати нову ігрову платформу
commentss НОВИНИ Всі новини

Геймерів запрошують протестувати нову ігрову платформу

Корпорація Electronic Arts оголосила про початок випробування ігрової платформи Project Atlas

10 вересня 2019, 12:57 comments1902
Поділіться публікацією:
Геймерів запрошують протестувати нову ігрову платформу

Ще в минулому році Electronic Arts анонсувала хмарну ігрову платформу Project Atlas. З тих пір про проект не було чутно геть нічого. Але тепер компанія оголосила про запуск режиму тестування ігрової платформи і запрошує геймерів взяти участь у випробуваннях.

У статті для Medium головний технолог EA Кен Мосс уточнив, що ігри — тільки частина Project Atlas. Перший тест покаже, як сервіс буде діяти в польових умовах без стабільного з'єднання і швидкого інтернету. Технічних деталей у записі топ-менеджера EA не так багато. Кен пише, що з кожним новим поколінням ігрових систем створення контенту відповідної якості стає все дорожче; для спрощення розробки Electronic Arts планує використовувати машинне навчання: ШІ буде не тільки обробляти дані, але і змінювати ігровий світ.

Також компанія Electronic Arts хоче зрозуміти, які жанри годяться для Project Atlas. Під час тестів користувачі отримають доступ до FIFA 19, Titanfall 2, Need for Speed Rivals і Unravel. Electronic Arts також планує протестувати крос-плей в середовищі Origin, так що прогрес, зароблений під час тестування, буде перенесений в повні версії ігор.

В Electronic Arts не повідомили, коли почнеться тестування Project Atlas, але пропонує охочим записатися в ряди тестувальників вже зараз, щоб отримати запрошення.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Electronic Arts оскандалилася з-за монетизації гри Battlefront 2.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!