Головна Новини HI-tech ігри Японська компанія Kojima Productions показала трейлер гри Death Stranding
commentss НОВИНИ Всі новини

Японська компанія Kojima Productions показала трейлер гри Death Stranding

Крім трейлера, на Tokyo Game Show 2019 було продемонстровано відео ігрового процесу

12 вересня 2019, 13:53 comments2119
Поділіться публікацією:








Японська компанія Kojima Productions показала трейлер гри Death Stranding

На минулій виставці Gamescom 2019 Хідео Кодзіма покликав пресу на закритий показ трейлера Death Stranding. Розробник назвав презентацію "брифінгом", який пояснив, що саме треба робити геймерам. Тепер же трейлер опублікував офіційний YouTube-канал Kojima Productions.

Судячи по трейлеру, Сполучені Штати Америки перетворилися в Сполучені Міста Америки, які розділилися після зникнення президента. Тепер Сему з допомогою гравців належить заново об'єднати залишки людства. Герою доручили відвідати 15 міст і підключити їх до мережі за допомогою ключів.


Разом з трейлером на Tokyo Game Show 2019 показали 49 хвилин ігрового процесу. Судячи по ролику з коментарями Кодзіми, Death Stranding — симулятор мандрівника. Головний герой починає свій шлях з бази, де збирає необхідний вантаж і відправляється разом з ним до аванпосту. Доставивши посилку, герой відкриває нові регіони на глобальній карті. Подорожувати герой може як на своїх двох, так і на транспорті, включаючи автомобілі та мотоцикли.


У містах зустрічаються невидимі істоти, яких можна виявити тільки з допомогою щупальця на спині Сема. Герой може нейтралізувати їх за допомогою арбалета. Персонажа також може захопити якась субстанція, яка затягує Сема під землю і відправляє його до великого монстра. У трейлері герой бився з ним за допомогою гранат.

Нагадаємо, що Death Stranding вийде 8 листопада 2019 року на PlayStation 4.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Electronic Arts роздає безкоштовну версію гри FIFA 20.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!