Головна Новини HI-tech ігри Без жодного пострілу: геймер поставив рекорд у грі Resident Evil 4
commentss НОВИНИ Всі новини

Без жодного пострілу: геймер поставив рекорд у грі Resident Evil 4

Фанат гри Resident Evil 4 пройшов увесь шлях, жодного разу не використавши вогнепальну зброю

17 вересня 2019, 17:41 comments2978
Поділіться публікацією:
Без жодного пострілу: геймер поставив рекорд у грі Resident Evil 4

Без сумніву, геймери — це та категорія людей, яка живе духом змагання. Можна перестріляти всіх супротивників в Battlefront ІІ, а можна стати кращим в гонках, скажімо, Need for Speed.

А можна просто довести свою крутість, пройшовши гру незвичайним способом, який викличе повагу навіть у гравців, які встигли достатньо побачити в цьому житті. Як і зробив герой цієї історі.

Користувач форуму Reddit з нікнеймом Manekimoney розповів про своє нове  досягнення в грі Resident Evil 4. Він пройшов її, не використовуючи вогнепальну зброю. Відповідно до фінальної табличці, він зробив 797 вбивств з нульовим показником влучності.

Таким чином, він використовував тільки ножі, гранати, міни, ракетні установки і гарпуни. Вбивства за допомогою цих інструментів не враховуються у показнику влучності. Він витратив на проходження 13 годин 33 хвилини 42 секунди. За весь час гравець загинув 71 раз.

Manekimoney заявив, що гру можна пройти тільки за допомогою ножа. Також він зазначив, що один з найскладніших моментів був під час супроводу Ешлі. Коли він підривав ворогів, потрібно було точно розрахувати відстань до неї, щоб дівчину не вбило вибухом.

Гра Resident Evil 4 вперше вийшла в 2005 році на PlayStation 2. Вона отримала дуже високі оцінки критиків і набрала 96 балів на Metacritic. Також проект увійшов до топ-30 кращих ігор в історії за версією оціночного агрегатора.

Як повідомляло видання "Коментарі", геймерів запросили протестувати нову ігрову платформу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://3dnews.ru/994161
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!