Головна Новини HI-tech ігри Американська компанія Valve показала оновлення цифрової бібліотеки Steam
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська компанія Valve показала оновлення цифрової бібліотеки Steam

Оновлена бібліотека буде містити інформацію про внутрішньоігрові події, оновлення, примітки до патчів і багато іншого

18 вересня 2019, 11:53 comments1817
Поділіться публікацією:
Американська компанія Valve показала оновлення цифрової бібліотеки Steam

Перероблена бібліотека Steam, докладно описана Valve кілька тижнів тому, тепер відкрита для громадськості або, принаймні, для тих, хто вибрав бета-програму Steam Client.

Valve докладно описала майбутні зміни на початку цього місяця, зазначивши, що найкраща можливість виявлення як для особистих бібліотек, так і для Steam Store, є основним напрямком редизайну бібліотеки.

Для розробників оновлення бібліотеки Steam надає нову функцію, схожу на оголошення, звану "Події Steam", яка постачає виробників ігор новими інструментами для планування та публікації інформації про такі речі, як оновлення, оголошення, внутрішньоігрові події, примітки до патчів і багато іншого.

Ті, хто вирішить приєднатися, побачать більш рівну презентацію для свого власного каталогу ігор і кращі інструменти для організації ігор у своїх бібліотеках. В новому інтерфейсі є список швидкого доступу до нещодавно зіграних ігор, а також розділ, присвячений активності друзів, у тому числі їх недавнім іграм і розблокованим досягненням.

Цей повний короткий виклад містить більше інформації про те, що включено в нову бета-версію оновленої бібліотеки Steam. Для більш практичного ознайомлення з самим оновленням можна скористатися безпосередньо Steam, приєднавшись до бета-програмі платформи.

Як повідомляло видання "Коментарі", геймер поставив світовий рекорд у грі Resident Evil 4.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!