Головна Новини HI-tech ігри Стартує відкрите бета-тестування гри Ghost Recon Breakpoint
commentss НОВИНИ Всі новини

Стартує відкрите бета-тестування гри Ghost Recon Breakpoint

На геймерів чекають нові компанії, локації, а також бої в режимі 4х4

19 вересня 2019, 11:48 comments1715
Поділіться публікацією:
Стартує відкрите бета-тестування гри Ghost Recon Breakpoint

Реліз гри Ghost Recon Breakpoint вийде через пару тижнів і Ubisoft, за традицією, починає відкрите бета-тестування проекту.

Вже друга "бета" Ghost Recon Breakpoint пройде з 26 по 29 вересня на PlayStation 4, Xbox One і PC для користувачів Uplay і Epic Games Store. У відкритому бета-тестуванні геймерів чекають три додаткові завдання основної кампанії, які розкривають сюжет. У доповненні до чотирьох локацій з минулого тесту, також з'явиться можливість досліджувати ще два регіони — Інфініті і Новий Аргайлл.

Підвезуть і PvP-контент. Геймери зможуть битися з іншими гравцями в режимі Elimination і Ghost War. Сутички будуть проходити на картах PMC Camp, Port, Cold War Bunker і Harbor, які розроблені спеціально для битв 4×4. Ubisoft також розширила список щоденних фракційних завдань до дванадцяти доручень.

Користувачам PS4, XONE і Uplay завантажити бета-версію Ghost Recon Breakpoint дадуть вже 24 вересня о 13:00 за київським часом, а клієнтам Epic Games Store доведеться почекати до 18:00.

Компанія Ubisoft також випустила кінематографічний трейлер Ghost Recon Breakpoint від Девіда Літча, де в головних ролях "засвітився" Ліл Уейн.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Blizzard показала трейлер гри Heroes of the Storm.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!