Головна Новини HI-tech ігри У грі Apex Legends з'явиться персонаж-хакер
commentss НОВИНИ Всі новини

У грі Apex Legends з'явиться персонаж-хакер

Роль хакера в грі Apex Legends залишається невідомою - він втече одразу ж, як його виявлять

20 вересня 2019, 14:35 comments4065
Поділіться публікацією:








У грі Apex Legends з'явиться персонаж-хакер

Шанувальники гри Apex Legends знайшли нового героя королівської битви прямо на полі бою. Хакера Крипто можна виявити в одній з підземних лабораторій — схоже, він викачує якісь дані з комп'ютера вчених! Проте підійти ближче не вдасться — як тільки гравець знайде його, він одразу ж втече в невідомому напрямку, супроводжуваний своїм дроном.

Поки гравець не знаходить Крипто, він захоплено копається в чужих даних на потужному комп'ютері. Після того, як хакер збігає, прихопивши з собою флешку з даними, на моніторі можна побачити напис "ACCESS GRANTED", що означає те, що Крипто зумів отримати доступ до чогось дуже важливого. Швидше за все, з цією подією буде пов'язаний наступний сезон королівської битви.


Вперше Крипто був помічений в трейлері другого сезону Apex Legends — там він підривав опори башти зв'язку, яка руйнувалася і змушувала змінитися всю карту. Потім один з фанатів знайшов у грі інформацію про те, що головною особливістю персонажа буде дрон, яким можна буде керувати, підриваючи з його допомогою контейнери і зламуючи супротивників.

Коли нова легенда Апекса з'явиться в грі — невідомо. Користувачі чекають його появи разом з третім сезоном в Apex Legends, який повинен стартувати в кінці вересня.

Як повідомляло видання "Коментарі", в битвах гри World of Tanks: Blitz візьме участь "Збірна Європи".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!