Головна Новини HI-tech ігри Американська компанія Obsidian Entertainment створює нову потужну RPG
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська компанія Obsidian Entertainment створює нову потужну RPG

Подробиці залишаються в секреті, але компанія набирає нових програмістів і дизайнерів бойової системи

23 вересня 2019, 12:08 comments2261
Поділіться публікацією:
Американська компанія Obsidian Entertainment створює нову потужну RPG

Компанія Obsidian Entertainment, творець Pillars of Eternity, KOTOR 2 і Fallout: New Vegas, досі готується до релізу The Outer Worlds. Все ж це не заважає студії набирати команду для "нової великої мультиплатформової RPG".

Минулого тижня студія опублікувала одинадцять вакансій на LinkedIn, на посади програмістів, дизайнерів бойової системи і навіть наративних дизайнерів. І якщо вакансія ігрового сценариста послужила б натяком на DLC до The Outer Worlds, то інші позиції вказують, що студія збирає нову команду для проекту.

Тому ж дизайнеру бойової системи належить створити "боївку" під вигляд від третьої і першої особи. До того ж фахівцеві доведеться працювати з системними дизайнерами, щоб "інтегрувати статистику персонажа і екіпіровки". Нарративному дизайнеру належить розробити сюжет, до того ж від кандидата вимагається досвід в роботі з розгалуженою діалоговою системою. Серед вакансій також "засвітилися" мережевий програміст, а в списку плюсів для "геймплейного програміста" числиться досвід роботи з мультиплеером.

Судячи за списком відкритих посад, в який також входять дизайнер інтерфейсу і фінансовий аналітик, Obsidian тільки готуються до розробки. Можливо, проект пройшов стадію попереднього виробництва і студія готова приступити до прототипування і перших тестів.

В інтерв'ю для Game Informer глава Xbox Game Studios Майк Бути сказав, що The Outer Worlds може стати новим ексклюзивом Microsoft. Можливо, студія вже підписала контракт на продовження або готує схожу гру.

Як повідомляло видання "Коментарі", польська компанія Teyon анонсувала гру-шутер Terminator: Resistance



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!