Головна Новини HI-tech ігри Американська студія Respawn представила гру-шутер Medal of Honor: Above and Beyond
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська студія Respawn представила гру-шутер Medal of Honor: Above and Beyond

Новий шутер про Другу Світову війну офіційно вийде в наступному році

26 вересня 2019, 10:41 comments1342
Поділіться публікацією:
Американська студія Respawn представила гру-шутер Medal of Honor: Above and Beyond

Компанія Respawn продовжує підтримувати Apex legends. Тим не менш, це не заважає студії паралельно створювати нову гру з серії Medal of Honor.

Medal of Honor: Above and Beyond — шутер на тему Другої світової війни. Гравець стане агентом Управління стратегічних служб і вирушить у подорож по Європі, щоб приєднатися до лав руху опору у Франції. За словами керівника розробки Пітера Хіршманна, геймерів чекають більше 50 рівнів, які охоплюють період з 1943 по 1945 рік. Проходження Above and Beyond займе від 10 годин.

Журналіст PC Gamer вже встиг протестувати гру і похвалив розробників за інтерактивність. Так, щоб дістати пістолет, автомат чи будь-яку іншу зброю, треба піднести VR-контролер до потрібного місця на тілі і затиснути кнопку. Для перезарядки доведеться вручну діставати магазин, викидати його і ставити новий. Персонаж також може зловити гранату, що в нього летить, і кинути її назад у ворога.

Пересувається гравець не стандартним для VR-ігор телепортом, а за допомогою джойстика на контролері Oculus Rift. Також герой вміє стріляти з-за рогу і вести "сліпий вогонь" з укриття.

Вийде Medal of Honor: Above and Beyond в 2020 році на Oculus Rift, але розробники не виключають реліз на інших платформах.

Як повідомляло видання "Коментарі", PlayStation Plus показала жовтневу лінійку безкоштовних ігор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!