Головна Новини HI-tech ігри Японська компанія Sony розробляє власний голографічний дисплей
commentss НОВИНИ Всі новини

Японська компанія Sony розробляє власний голографічний дисплей

Дисплей буде використовувати спеціальну систему дзеркал, щоб підлаштовуватися під геймерів

2 жовтня 2019, 11:23 comments1919
Поділіться публікацією:
Японська компанія Sony розробляє власний голографічний дисплей

Sony працює над створенням власного голографічний дисплей, який буде підлаштовуватися під користувача. Компанія подала заявку на патент голографічного екрану в USPTO (Бюро по патентах і товарних знаках США), повідомляє LetsGoDigital. У документі йдеться, що новий голографічний дисплей працює автономно і користувач зможе обійтися без 3D-окулярів.

Для створення голографічного ефекту, Sony використовує випромінювач світла і мікродзеркала. Вони здатні змінювати кут відбивання світла. Випромінюване світло модулюється таким чином, щоб створювати для геймера ефект 3D. У патенті йдеться, що дзеркала будуть рухатися по командам мікроконтролера, який працює в парі з технологією відстеження погляду.

У пристрій також вбудовані датчики, які визначають кількість глядачів, відстань користувача від екрану і рівень яскравості освітлення.

Датчики будуть стежити за гравцем і підлаштовувати зображення під його положення. Користувачеві не доведеться сидіти рівно і дивитися лише прямо. До того ж у патенті повідомляється, що для кожного глядача пристрій може проектувати різний формат зображення. Наприклад, один користувач може отримувати 3D-зображення, а інший 2D.

Також в патенті повідомляється, що дисплей буде сумісний не тільки з PlayStation, але і з консолями Microsoft, Nintendo, а також виробниками VR-пристроїв, телевізорів та іншої електроніки.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Sony показала геймплей гри MediEvil.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!