Головна Новини HI-tech ігри Компанія Rockstar анонсувала PC-версію гри Red Dead Redemption 2
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Rockstar анонсувала PC-версію гри Red Dead Redemption 2

Очікувати PC-версію гри Red Dead Redemption 2 залишилося трохи менше місяця

7 жовтня 2019, 13:31 comments2215
Поділіться публікацією:
Компанія Rockstar анонсувала PC-версію гри Red Dead Redemption 2

Багаточисельні чутки, що ширилися вже кілька місяців, нарешті підтвердилися — компанія Rockstar Games оголосила про офіційний анонс PC-версії гри Red Dead Redemption 2.

Red Dead Redemption 2 з'явиться на персональних комп'ютерах через місяць — 5 листопада. З 9 жовтня буде запущена можливість передзаказа в Rockstar Games Launcher, який автори гри запустили ще у вересні. З 23 жовтня попередні замовлення будуть прийматися на майданчиках Epic Games Store, Greenman Gaming, Humble Store, GameStop та інших. Крім того, в Steam гра з'явиться не одразу, а лише в грудні.

В якості особливого бонусу, за передзамовлення RDR2 в Rockstar Games Launcher дарують дві безкоштовні гри для ПК на вибір. Передзамовники зможуть отримати Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto: San Andreas, Bully: Scholarship Edition, L. A. Noire: The Complete Edition і Max Payne 3: The Complete Edition.

До того ж користувачі лаунчера отримають знижку в $20 на купівлю Special Edition і Ultimate Edition. В ящик бонусів за передзамовлення також потрапили карта скарбів, бойовий кінь, набір виживання бандита і 50 золотих зливків для Red Dead Online.

Як повідомляло видання "Коментарі", в гру Red Dead Online буде додана система класів.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!