Головна Новини HI-tech ігри У грі World of Warcraft з'являться нові раси і локації
commentss НОВИНИ Всі новини

У грі World of Warcraft з'являться нові раси і локації

Компанія Blizzard розповіла про чергові оновлення в грі World of Warcraft

8 жовтня 2019, 11:37 comments3689
Поділіться публікацією:








У грі World of Warcraft з'являться нові раси і локації

Розробники гри World of Warcraft розповіли перші подробиці про прийдешнє оновлення.

Апдейт 8.3 у Blizzard назвали "Видіння Н'Зота", оскільки геймерам доведеться битися з Древнім богом Н'Зотом. Головний антагоніст почав сіяти смуту в Азероті ще в минулому оновленні, а тепер добереться до Ульдума і Вічноквітучого дола. Зазначені локації будуть піддаватися нападам з боку військ Чорної Імперії Н'Зота. В наслідок цього в зоні почнуть з'являтися тимчасові пригоди і динамічні завдання, які допоможуть впоратися з наступаючими.

Другою активністю стануть "Жахливі видіння" — одиночні і групові підземелля, в яких Н'Зот буде атакувати гравців за допомогою своїх заклинань. Захиститися допоможе плащ, який шукачі пригод зможуть покращувати, витрачаючи ресурси, які вони отримали в результаті успішних забігів. На останньому етапі оновлення в грі з'явиться масштабний рейд в місті Ніалоті з 12 босами. Серед них буде і сам Н'Зот.


В World of Warcraft також з'являться дві союзні раси, з якими гравці зможуть налагодити відносини, виконавши квест фракції і піднявши свою репутацію. До сторони Орди долучаться лисенята-вульпери, в той же час Альянсу будуть сприяти мехагноми.

Оновлення вже має з'явиться на тестових серверах, а дата релізу в основному клієнті поки невідома. Крім нових фракцій і активностей, Blizzard відновить систему поліпшення екіпірування, допрацює аукціон і Серце Азерота.

Як повідомляло видання "Коментарі", World of Warcraft готується святкувати 15-річчя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!