Головна Новини HI-tech ігри Гру Fortnite чекають нові масштабні оновлення
commentss НОВИНИ Всі новини

Гру Fortnite чекають нові масштабні оновлення

Оновлення гри включають більше водних просторів і можливість евакуювати і лікувати поранених товаришів по команді

15 жовтня 2019, 11:19 comments2526
Поділіться публікацією:
Гру Fortnite чекають нові масштабні оновлення

Гру Fortnite очікують масштабні зміни. Хоча соціальні мережі проекту включили режим мовчання і не публікують новин про гру, знайшлися люди, які "відкопали" трейлер нового сезону. Це дозволить сформувати уявлення про те, що чекає на геймерів цього разу.

Оновлення стане новою главою для Fortnite. Творці так і прозвали чергове оновлення — Chapter 2 Season 1. Якщо вірити злитому ролику, то максимальний рівень бойового пропуску піднімуть зі 100 до 127.

Карта повністю зміниться. Судячи по трейлеру, буде значно більше води, по якій гравці зможуть пересуватися. Також у Мережі з'явилася карта, яка може бути фейком, але частина локацій на ній збігаються із зазначеними в трейлері місцями. До того ж, її опублікували ще до зливу трейлера.

Що стосується геймплея, то серед нововведень можна помітити моторні човни, за допомогою яких можна не лише дослідити широкі водні простори, але і битися. Геймери навчаться пірнати з висоти у воду і навіть плавати. У ролику також показали, як персонаж несе на собі пораненого бійця. Можливо, це означає, що в командних битвах гравці зможуть підхоплювати членів своєї команди, відносити їх у безпечне місце і там надавати їм медичну допомогу.

Також видання "Коментарі" розповіло, що пропонує PC-версія гри Red Dead Redemption 2.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!