Головна Новини HI-tech ігри Польська компанія Teyon представила геймплей гри Terminator: Resistance
commentss НОВИНИ Всі новини

Польська компанія Teyon представила геймплей гри Terminator: Resistance

Головному герою гри Terminator: Resistance доведеться діяти приховано, щоб впоратися з термінаторами

22 жовтня 2019, 12:14 comments1718
Поділіться публікацією:
Польська компанія Teyon представила геймплей гри Terminator: Resistance

В кінці минулого місяця компанія Teyon представила геймерам анонс шутера Terminator: Resistance. Але тоді розробники показали тільки сюжетний трейлер. Тепер же вони дали поглянути на ігровий процес глядачам EGX 2019.

Teyon робить головний акцент на прихованому проходження. Головний герой буде битися по більшій мірі з термінаторами, яких не можна здолати за допомогою звичайної вогнепальної зброї. Іншими словами, якщо в руках вчасно не виявиться "плазмагана", то доведеться діяти приховано. До того ж герой буде гинути швидко, у нього просто не буде можливості влазити в довгі зіткнення.

За словами розробників, в Terminator: Resistance буде система наслідків. Наприклад, в ігровому ролику головний герой зламував кабіну покинутої машини "швидкої допомоги", щоб знайти ліки для сил опору. Якби персонаж прийшов з порожніми руками, це погано позначилося б на його репутації.

Також на своєму шляху герой буде зустрічати турелі. Він може зламувати їх і робити своїми союзниками. Хаккниг вирішили зробити у вигляді міні-гри.

Вийде Terminator: Resistance в Австралії та Європі 15 листопада. У Північну Америку гра потрапить вже взимку — 2 грудня. Платформи стандартні — PlayStation 4, Xbox One і PC. Нагадаємо, що події гри розгортаються через тридцять років після подій другої частини. Головним героєм стане рядовий боєць опору Джейкоб Ріверс.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Blizzard представить продовження ігор Diablo і Overwatch на BlizzCon 2019.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!