Головна Новини HI-tech ігри Гра Death Stranding буде доступна на PC і PlayStation 4
commentss НОВИНИ Всі новини

Гра Death Stranding буде доступна на PC і PlayStation 4

Компанія Kojima Productions офіційно оголосила про вихід гри Death Stranding в двох версіях

28 жовтня 2019, 16:30 comments1806
Поділіться публікацією:
Гра Death Stranding буде доступна на PC і PlayStation 4

Компанія Kojima Productions повідомила на своїй сторінці в Twitter, що гра Death Stranding буде доступна не тільки на PlayStation 4, але і на PC.

Остаточна дата релізу залишається невідомою, але PC-геймерам варто чекати Death Stranding не раніше літа 2020 року. Власникам ігрової приставки PlayStation 4 чекати залишилося зовсім недовго — до 8 листопада цього року. Розробником версії для персональних комп'ютерів стала компанія 505 Games, яка також сприяла виходу ігор Control, Brothers: A Tale of Two Sons та Bloodstained: Ritual of the Night. Компанія поки не розкрила, де саме буде продаватися Death Stranding, але, судячи по Control, проект з'явиться в магазинах Epic Games Store.

Нагадаємо, що ще в 2015 році гру анонсували для обох платформ, але маркетинговий відділ компанії Sony створив видимість ексклюзивності для своєї платформи. Про вихід Death Stranding на PC згадував і колишній журналіст Multiplayer.it Антоніо Фучіто. Тим не менше, до сьогоднішнього моменту все це були лише чутки.

Звернемо увагу, що події гри Death Stranding відбуваються у світі після глобальної катастрофи, яка змінила все навколо під впливом серії надприродних явищ, які отримали назву "Вихід смерті". Сполучені Штати Америки переформувались в Сполучені Міста Америки. При цьому вони втратили зв'язок один з одним. Головному персонажеві Сему Бріджесу доведеться вирушити в подорож, щоб відновити втрачені зв'язки між містами колишніх США.

Як повідомляло видання "Коментарі", гра Overwatch 2 отримає нові сюжетний і мультіплєєрний режими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!