Головна Новини HI-tech ігри Геймери випробували ігровий процес Diablo IV
commentss НОВИНИ Всі новини

Геймери випробували ігровий процес Diablo IV

Компанія Blizzard представила відео з геймплеєм четвертої частини гри Diablo

4 листопада 2019, 13:25 comments2018
Поділіться публікацією:








Геймери випробували ігровий процес Diablo IV

Компанія Blizzard приїхала на BlizzCon 2019, щоб представити нову гру Diablo IV, яку геймери чекали ще в минулому році. На сцені компанія продемонструвала тільки короткий трейлер. Також гості виставки та представники ЗМІ мали можливість пограти в демо-версію.

Як повідомили журналісти IGN, новий проект Blizzard порадує як фанатів Diablo II, так і шанувальників Diablo III. Розробники повернули похмурий стиль і додали нові елементи.

Кинулося в очі нове цікаве нововведення — відкритий світ, по якому бродять реальні гравці. Тепер під час подорожі, дослідження або проходження квесту, гравець може зустріти іншого шукача пригод і продовжити свій шлях пліч-о-пліч з ним. А якщо він налаштований вороже, то може і вступити в сутичку. Крім того, у світі Diablo IV відбуватимуться публічні івенти. Наприклад, на локації може з'явиться величезний бос, якого гравці спробують знищити за відведений час.


Також на стенді відвідувачам була доступна 20-хвилинна "демка" Diablo IV з іграбельними друїдом, чарівницею і варваром. Герої мають набір активних умінь і пасивних навичок. Наприклад, варвар носить з собою відразу дві пари озброєння і при цьому перетворюється у ведмедя або вовка при активації суперударів.

У Мережі з'явився півторагодинний ролик з геймплеєм Diablo IV, в якому був продемонстрований ігровий процес за друїда, варвара і чарівницю. До того ж оцінити достоїнства цієї гри можна буде на майбутньому публічному заході разом з іншими реальними гравцями.


Як повідомляло видання "Коментарі", Blizzard розповіла про геймплей мобільної гри Diablo Immortal.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!