Головна Новини HI-tech ігри Паралізований геймер здобув рекордну кількість перемог у грі Fortnite
commentss НОВИНИ Всі новини

Паралізований геймер здобув рекордну кількість перемог у грі Fortnite

Рокі Стоутенбург навчився так віртуозно володіти джойстиком для рота, що впевнено обіграв здорових геймерів

5 листопада 2019, 11:17 comments1966
Поділіться публікацією:
Паралізований геймер здобув рекордну кількість перемог у грі Fortnite

На сторінки Книги рекордів Гіннесса потрапив ще один неординарний геймер. Рокі Стоутенбург встановив рекорд за кількістю виграних матчів у Fortnite. Здавалося б, що в цьому такого? Основна родзинка полягає в тому, що Рокі паралізований і використовував джойстик для управління ротом.

Стоутенбург вів активний спосіб життя, захоплюючись мотоспортом, хокеем і відеоіграми. Після нещасного випадку хлопця повністю паралізувало. Займатися більшістю хобі стало неможливо, але це не торкнулося відеоігор. Брат подарував йому джойстик для управління діями персонажа за допомогою рота. Джойстик представляв з себе контролер з бічною трубкою, трьома трубками в центрі, аналоговим джойстиком і губніим перемикачем внизу. Для гри необхідно вдихати і видихати в чотири отвори, переміщати аналоговий джойстик або натискати на губний перемикач.

Спершу Рокі не міг звикнути до подібного управління, але не кидав практикуватися. У підсумку хлопець таки навчився працювати з таким джойстиком і з одиночних ігор перейшов на змагальні, граючи в "королівські битви", на кшталт PUBG і Fortnite.

В Fortnite Рокі домігся видатних успіхів. Станом на березень 2019 року він виграв 509 матчів і заробив 11 "вбивств" в одному матчі. Завдяки своїм досягненням Стоутенбург встановив новий рекорд, потрапивши в список Guinness World Records 2020 і Guinness World Records 2020 gamer's Edition. Крім того, свої перемоги Рокі заробив не в гордій самоті, а з глядачами на Twitch.

Як повідомляло видання "Коментарі", переможцем кіберспортивного турніру GrandMasters Global Finals вперше стала дівчина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!