Головна Новини HI-tech ігри Компанія Sony закриє сервери двох ігор на PlayStation 4
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Sony закриє сервери двох ігор на PlayStation 4

Сервери ексклюзивів для PlayStation 4 Singstar і Driveclub будуть відключені в наступному році

6 листопада 2019, 13:56 comments1751
Поділіться публікацією:
Компанія Sony закриє сервери двох ігор на PlayStation 4

Є ігри, які перебувають на піку своєї популярності. А є такі, в які лише рідкісний геймер вирішує іноді пограти, щоб згадати молодість. Компанія Sony вирішила розпрощатися з деякими з них.

Компанія оголосила, що збирається відключити сервери двох ексклюзивів для приставки PlayStation 4 — Singstar і Driveclub. Це не означає, що ігри зникнуть раз і назавжди. Роботу припинять лише онлайн-функції. Віддані фанати зможуть продовжити грати в одиночному режимі.

Гру Singstar відключать 31 січня 2020 року. Але це не кінець — зареєстровані геймери зможуть використовувати завантажені треки і скачувати вже куплені. В той же час проект не буде поповнюватися новими піснями. Гравцям закриють доступ до соціальних функцій, на зразок публікації записаних кліпів, і відключать деякі досягнення, пов'язані з онлайн-режимом.

Гра Driveclub припинить функціонувати 31 березня 2020 року. Її вже не можна знайти на PlayStation Store. Як і у випадку з Singstar, користувачі будуть мати можливість продовжити грати або завантажити проект з бібліотеки. Тим не менш, доступ до мультиплееру і відповідних досягнень буде закритий.

Як повідомляло видання "Коментарі", Sony представила дві безкоштовні гри на листопад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!