Головна Новини HI-tech ігри Китайським геймерам встановили рамки перебування за комп'ютером
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайським геймерам встановили рамки перебування за комп'ютером

Китайські діти і підлітки зможуть проводити в ігровому світі чітко обмежений час

7 листопада 2019, 17:09 comments2170
Поділіться публікацією:
Китайським геймерам встановили рамки перебування за комп'ютером

Китай стоїть перед зростаючою проблемою залежності підлітків від відеоігор. Щоб виправити ситуацію, уряд вводить комендантську годину для гравців-підлітків і обмежує час гри.

Генеральне управління преси та публікацій Китаю випустило новий набір з шести посібників, званий "Повідомлення про недопущення участі неповнолітніх в онлайн-іграх". Згідно з повідомленням, користувачам до 18 років буде заборонено грати з 10 години вечора і до 8 ранку. Також грати можна буде не більше 90 хвилин у будні дні. У вихідні та святкові дні цей ліміт збільшується до 180 хвилин.

Повідомлення також накладає обмеження на суму грошей, яку діти можуть витратити на внутрішньоігрові покупки. Діти у віці від 8 до 16 років можуть витрачати максимум 200 юанів або 29 доларів на місяць, тоді як підлітки у віці від 16 до 18 років можуть витрачати в два рази більше.

Правила вимагають, щоб користувачі відеоігор реєстрували облікові записи онлайн-ігор, використовуючи свої справжні імена, разом з дійсної ідентифікацією. Також "Повідомлення" закликають посилити нагляд в ігровій індустрії, пропонують переглянути системи рейтингів ігор і найкраще адаптувати їх до відповідних вікових груп. Є і рекомендації для батьків, як контролювати захоплення дітей онлайн-іграми.

За даними дослідницької компанії Newzoo, Китай є другим за величиною ринком ігор в світі після США. Вона також прогнозує, що в наступному році Китай буде займати перше місце на ігровому ринку за прибутками.

Поширеність відеоігор у всьому світі спонукала Всесвітню організацію охорони здоров'я в 2018 році визнати залежність від відеоігор станом психічного розладу.

Як повідомляло видання "Коментарі", геймери бойкотують Blizzard через протести в Гонконзі.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!